gebze uydu servisi

Gebze Merkezi Uydu Sistemleri

Çayırova merkezi uydu sistemleri merkezi çanak anten kurulumu merkezi anten ayarı merkezi sistem fiyatı merkezi sistem tamiri fiyatı fiyatları arızası onarımı gibi hizmetlerimiz mevcuttur.

Gebze’de merkezi uydu sistemleri hizmeti sağlayan firmamız, sizler için evinizde, ofisinizde, işyerinizde teknik destek sağlamaktadır. Alanında profesyonel teknik ekibimiz sizlerin daha iyi ve daha kaliteli hizmet alabilmesi için sizlere destek sağlamakta ve tüm uydu arızalarınızı kontrol etmektedir. Uzman ekibimiz Merkezi Uydu Sisteminin tüm kurulumunu gerçekleştirmekte ve size kaliteli bir seyir keyfi sunmaktadır.

Gebze merkezi uydu sistemleri ile binanızda, ofisinizde veya işyerinizde merkezi uydu sistemi kurulumunu sağlayabilirsiniz. Merkezi uydu sistemi ile hem görüntü kirliliğinden kurtulmuş olacak hem de maliyetinizi azaltmış olacaksınız. Merkezi uydu sisteminin kurulacağı lokasyonda, daire, iş yeri sayısına göre çanak antenler belirlenmektedir. Genelde 2 veya 3 çanak anten ile toplu dağıtım yapılabilmektedir. Çanak antenlerin montajından sonra dairelere, iş yerlerine kablo çekimi yapılır ve kabloların tek bir noktadan santrale bağlantısı sağlanır. İş yeri veya daire sayısına göre santraller gerektiğinde Multiswitch ile çoğaltılabilmektedir. Çoğaltılan santrale ekstra anten kurulumu yapılmasına gerek yoktur. Santraller önceden belirlenen kullanıcı sayısına göre kurulmaktadır fakat bir daire veya işyerine birden fazla hat çekilebilmektedir. Ancak tek hat üzerinden sadece 1 uydu alıcısına bağlanabilmektedir ve çoklu bağlantı sağlanamamaktadır. Sonradan çekilmesi istenen hat için santralde boş yer yoksa eğer santraller çoğaltılabilmektedir.

gebze uydu servisi

Merkezi uydu sistemi sayesinde dijital uydu alıcısı bulunan her daire Türksat 4A uydusundan yayın yapan 300’den fazla Türk ve Yabancı kanalı yüksek görüntü ve ses kalitesi ile izleyebilmektedir. Yayın yapan kanallar içerisinde HD görüntü ile aynı zamanda seyir zevkinizi maksimuma çıkartabilirsiniz. Türksat 4A uydusundan yayın yapan kanalları izlemek için herhangi bir ek ücret ödemenize gerek olmadığı gibi 300’den fazla kanalı HD kalitede izleyebilirsiniz. Gebze Merkezi Uydu Sistemleri sayesinde hem binanızın veya işyerinizin kötü görünümünden kurtulacak hem de maliyeti düşürerek ekonomik bir hizmet elde etmiş olacaksınız. Alanında uzman teknik ekibimiz sizin için binanızda gerekli kontrolleri ve keşif işlemini tamamladıktan sonra kurulumu gerçekleştirecektir. Bizi şimdi arayıp detaylı bilgi sahibi olabilir ve merkezi uydu sistemi kurulumu için gerekli olan tüm detayları öğrenebilirsiniz!

Gebze Receiver Tamiri,
Hd Uydu Tamircisi Gebze,
Gebze Hd Uydu Servisi,
Gebze uyducusu,
Gebze uyducuları,
Gebze Tv Montaj,
Gebze Tv Canak Montaj,
Gebze Tv Kurulumu,
Gebze merkezde uyducu,
Gebze Dijital Anten Kurulumu,
Gebze Görüntülü Uydu Ayarlama,
Gebze Sinyal Yok Sorunu,
Gebze hd uydu anteni ayarı,
Gebze Hd Uydu Anteni Ayarları,
Gebze Amstrad Uydu Anten Servisi,
Arçelik Uydu Anten Servisi,

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir